11.2.08

Ξεσπασμα...

Για τα πολιτικα δε σας μιλαω ποτε και
τι να σας πω αλλωστε βλεπετε τι γινετε απο μονοι σας
για τα κοινωνικα παλι, τι να πεις μονο να ουρλιαξεις μπορεις.
Ανοιξα την τηλεοραση και βλεπω μια ωρα τωρα
να μιλανε για την κυρια μοντελο και το κυριο συζυγο
και ποιος εδειρε ποιον
και την κυρια δημοσιογραφο να λεει τι κριμα κτλ κτλ.
Γιατι
κανεις δε μιλαει
για το νεογνο 30 ωρων
που βρεθηκε διπλα σε καδο σκουπιδιων
στα Εξαρχεια
μεσα στο κρυο και μετεφεραν κακην κακως στο παιδων?
Ε?
Ε?
Αντε μην ανοιξω το στομα μου.....

14 σχόλια:

zero είπε...

Εχεις απολυτο δικιο.
Πες τα χρυσοστομη.

Penthesila είπε...

**ερο δε τα λεω τα κραταω γιατι αν αρχισω θα βριζω σα φορτηγατζης για τις γυναικες για το κρατος για την κοινωνικη προνοια εχουμε τωρα τοσο καιρο και ασχολοθμαστε μ ενα γ@@@ντιβιντι ποιος το ειδε ποιος δε το ειδε τελικα γιατι ποια τοσο θεμα ζηλευουν που δε το ειδαν και αυτοι,που το ειδαν μονο οι αλλοι,λεφτα ποθ πανε και ερχονται στην ευρωπαικη ενωση λες και ειναι αγγουρακια καλυβιων και απο χθες μεσα σ ολα με τα διαζυγια των επιφανων και ποιος εδειρε ποιον!Και ενα παιδι Γ@@@@@@ τη πο@@@τανα μου στα σκουπιδια

Laplace είπε...

Για το κρατος ταχουμε πει..
Για την προνοια κλπ..
Νομιζω οτι αυτα τα περιστατικα εχουν αυξηθει τελευταια..Πρεπει και οι γυναικες να ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΛΙΓΟ..
Η γυναικα εχει μεσα της το ενστικτο της μανας..
ΚΑΙ ΣΤΗΜ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΚΟΜΑ,το ενστικτο αυτο δεν χανεται..Δεν ειναι δικαιολογια το οτι ειμαστε μπουρδελο για αυτο που εκανε!
απορω πως αυτη η καρια αφησε ετσι το σπλαχνο της..
ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΟΚ Κ ΔΕΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΝΙΔΕΣ ΘΑ ΒΑΖΑΝ ΜΥΑΛΟ..Ενας πολεμος,μια δικτατορια,θα τις κανει να ξαναεκτιμησουν καποιες αξιες..
Αλλα βεβαια,αν η tv προβαλει καθημερινα τις πορνες οπως αυτες που λες,τι να περιμενουμε,τι γυναικες μετα θα βγουν,οσιες?και οι γονεις σαν αυτη που λες,τι κορες θα βγαλουν,την μητερα τερεζα??οχι..

Laplace είπε...

κ για να μην παρεξηγηθω,ΜΙΣΩ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ κ ειδικα πολεμους κ δικτατοριες ΑΛΛΑ καποιες ειναι ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΒΛΗΤΑ που μονο με το να σοκαριζοντουσαν θα σοβαρευονταν..
Αφου δεν εκτιμουν το δικαιωμα κ το ιερο δωρο του να μπορουν να γινουν μητερες,θα ηθελα να εβλεπα πως θα αντιδρουσαν σε τραγικες στιγμες που θα ζησαμε με εναν πολεμο κ με τα παρελκομενα του πανω τους..

Ra Ma είπε...

Έχεις απόλυτο δίκαιο. Και εγώ όταν το άκουσα φρίκαρα!

Από τη μια σκέφτηκα ποια μάνα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο και μετά το "αν θέλει ο Θεός να ζήσει...". Μετά σκέφτηκα πως θα μεγαλώσει αυτό το παιδί, σε ποιο ίδρυμα και ποιος θα του πει κάποια μέρα ότι η μάνα του το πέταξε στα σκουπίδια.

Το βράδυ με κλειστή πάντα φωνή (γιατί βγάζω σπυράκια!) είδα τον λεγάμενο (ονόματα δεν λέμε μην φάμε καμιά μήνυση) με αίματα, σε εκτενές ρεπορτάζ.

Τα κοινωνικά μας προβλήματα είναι τα glam προβλήματα!

Ουφ, είδα νέα ανάρτηση, μπήκα και συγχύστηκα!

Prince Of The City είπε...

Τι να πω ρε κοπελια...

Ειμαστε οι ανθρωποι κουρελες...

Pan είπε...

Καλησπέρα.

Το διάβασα πριν δύο ώρες και ακόμη δεν κατάφερα να βγάλω μιλιά.

Σπύρος είπε...

Έχει γίνει πολλες φορες τα τελευταία χρόνια απο γυναίκες που δυστηχώς ο θεός της έχρισε μητέρες . Κρίμα πρεπει να τιμωρούνται και μάλιστα παραδειγματικά

Artemis Zannou είπε...

Πραγματικά είναι τρομερό πως η τηλεόραση μας "σπρώχνει" περισσότερο τις ειδήσεις που κάποιος, πίσω από ένα γραφείο, αποφάσισε ότι πουλάνε περισσότερο.Από την άλλη όμως...φαντάσου ένα μωρό πεταμένο στα σκουπίδια...καλύτερα που δεν είχε από πάνω του και τις κάμερες, καλύτερα που δε στήθηκε σε βάρος του και δεύτερο παιχνίδι, μετά την εγκατάλειψη από τους γονείς του.Και μάλιστα με εκπλήσει αυτό...πως και δεν το βρήκαν επικερδές αυτό το θέμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης; ...Στον κόσμο που ζούμε πια όλα έχουν μια τιμή...όλα εκτός από τον ίδιο τον άνθρωπο που έχει γίνει άτιμος.Γι αυτό σας λέω...μαλλιοτραβηχτείτε γιατί χανόμαστεεεεε !!!

iLiAs είπε...

..μα γι' αυτό αυτήν την τηλεόραση πρέπει να τη σπάσουμε..ότι σαβούρα υπάρχει προβάλλει.

Καλημέρα :)

Penthesila είπε...

Καλημερα σε ολους σας εχω ξυπνησεις απο το χαραμα και παρακολουθω επιτηδες να δω θα πει κανεις τιποτα αλλα τα ιδια δισκακια και διαζυγια!
ειμαι ακομα φρικαρισμενη και δε ξερω ποια τιμωρια ταιριαζει σ αυτη τη πραξη γιατι α νδε μπορεις να το μεγαλωσεις γιατι αν εισαι κατατρεγμενη πηγαινε μωρη σε μια εκκλησια πηγαινε στην αστυνομια πηγαινε σ ενα νοσοκομειο και ζητα βοηθεια καποιος θα βρεθει να βοηθησει δε ειμαστε ολοι ζωα!δε θελω τα καναλια πανω απο το κεφαλι το νεογνου θελω απλα να ενημερωθω ζει ειναι καλα? το ειχαν διασωληνωσει απο το κρυο ηταν ετοιμο να πεθανει μπορει καποιος να μου πει αν ζει?Αυτο θελω να μαθω!Και εκεινη τη σκυλα ποθ το γεννησε την βρηκαν?9 μηνες το κουβαλαγε την ειχαν δει καποιοι εγκυο.Τωρα ολοι αυτοι που θα την δουν συναμενη κουναμενη δε αναρωτιονται που ειναι το παιδι?

palalos είπε...

ΠΑΡΑΚΜΗ......ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΜΗ....

harmonica είπε...

Καλημέρα penthesila μου!

Ελπίζω να έμαθες κανένα νέο για το μωράκι,να μας πεις κι εμάς.

Όσο για την αδιαφορία και την αρρώστια στα μυαλά των ανθρώπων,βλέπουμε καθημερινά παραδείγματα που δυστυχώς την επιβεβαιώνουν.

Σημασία έχει με όλη αυτή την ασχήμια να μπορείς να διατηρείς τη δική σου ομορφιά..κι εσύ το κάνεις :))

Εύχομαι μια ομορφη - όσο γίνεται - μέρα.

Penthesila είπε...

Λοιπον νεα απο το μωρακι!ειναι γεννα φιλιπινεζας ,η εν λογω κυρια μαζι με αλλες δυο ειχαν νοικιασει σπιτι στα εξαρχεια να περνανε τα ρεπο τουσ μιασ και εργαζονται ως οικιακοι βοηθοι το μωρο το γεννησε μεσα στο διαμερισμα την κυρια της εξαφανισαν και η μια απο τις αλλες καλεσε και καλα την αστυνομια οτι το βρηκε!μεσα στο διαμερισμα οταν μπηκε η αστυνομια υπηρχε ακομα το γεννετικο υλικο απο τον τοκετο! το μωρο ειναι ευτυχως καλα στο νοσοκομειο.