2.1.08

Tι λενε τα ζωδια....


Αρχή της νέας χρονιάς και οι αστρολόγοι δίνουν και περνούν...
Προβλέψεις για τα προσωπικά, τη δουλειά ,τα καλά αλλά και τα κακά που φέρνει μαζί του αστρολογικά το 2008...
Καρκινάκι εγώ, είπα να ρίξω μια ματιά, να δω βρε παιδί μου, τι μου επιφυλάσσουν οι πλανήτες και από μια πρώτη ματιά τα μελλούμενα είναι αρκετά αισιόδοξα...

Να λοιπόν, οι ετήσιες προβλέψεις δια χειρός Κώστα Κονδύλη
Όσα περάσατε στο παρελθόν μπορεί να σας έφεραν στα όρια των αντοχών σας αλλά είναι παράλληλα και μια κληρονομιά που κερδίσατε υπό την έννοια της ουσιαστικής σας ωρίμανσης.
Το 2008 σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές και επιτυχίες από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μια στενωπός από γεγονότα που δεν θα έχουν να κάνουν με τη δράση σας ίσως σας ζορίσει λιγάκι τη φετινή άνοιξη.
Σας συμφέρει να είστε προσεκτικοί και αποστασιοποιημένοι. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τώρα, ενώ κάθε πολιτική είδηση, θα απορροφήσει το ενδιαφέρον σας.
Θα οδηγείστε τώρα από αξίες που έχουν διάρκεια, και ο ανθρωπισμός και αλτρουισμός που θα δείξετε, θα μπορέσει να επηρεάσει άμεσα το μέλλον της ενασχόλησής σας. Θα σημειώσετε αρκετές επιτυχίες αυτή τη χρονιά στα επαγγελματικά σας και η επαγγελματική σας άνοδο θα σας απασχολήσει έντονα.
Το πρώτο τρίμηνο του έτους καλείστε να διοικήσετε σωστά και υπεύθυνα τους υφισταμένους σας και να κατανοήστε τα προβλήματά τους.
Ο χειμώνας του 2008 θα σας χαρίσει δύναμη και θάρρος για φιλόδοξα ξεκινήματα και διεκδικήσεις στον προσωπικό αλλά και τον κοινωνικό στίβο.
Προωθήστε τότε τα σχέδιά σας και υλοποιήστε τις αποφάσεις σας φροντίζοντας όμως να κινηθείτε με σύνεση. Όσοι από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες το δίμηνο Ιουνίου – Ιουλίου δεν θα πρέπει να διστάσουν να επεκτείνετε την επιχείρησή τους ακόμη και αν χρειαστεί να τοποθετήσουν επιπλέον ποσά με ίδια ή ξένα κεφάλαια.
Τα περιουσιακά και οικονομικά θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο και ο επαγγελματικός σας προγραμματισμός προχωρά με ταχύτητα και ακρίβεια. Η «λίμπιντό» σας πάντως θα πετά φωτιές το 2008 και οι ερωτικές σας επιτυχίες θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς τους ίδιους.
Η σεξουαλικότητά σας θα είναι αρκετά έντονη και θα σας παρασύρει σε αρκετές επιπόλαιες σχέσεις και πειραματισμούς, χωρίς ουσιαστική ικανοποίηση και δέσιμο. Ένα ταξίδι που θα συνδυάσει την αναψυχή με τα επαγγελματικά σχέδια φαίνεται να αποφασίζετε απ΄ τους περισσότερους Καρκίνους στα τέλη του καλοκαιριού.
Οι αδέσμευτοι θα αυξήσετε τις ερωτικές σας κατακτήσεις με γνωριμίες που κάλλιστα μπορεί να οδηγήσουν σε μόνιμές σχέσεις. Οι κοινωνικός σας προβληματισμός, αυξάνεται στα τέλη του 2008 και όταν δεν θα βλέπετε λύσεις, θα πικραίνεστε για τις αδικίες, των κοινωνικών καταστάσεων. Όσοι από εσάς, είστε ήδη γονείς, θα διανύσετε πολύ ευχάριστη περίοδο σε σχέση με τα παιδιά σας, όπως για παράδειγμα, λόγω προόδου τους, είτε λόγω νεοανακαλυφθέντων ταλέντων τους.
Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ύσυχη....
Οι πλανήτες είναι με το μέρος μου...

16 σχόλια:

Laplace είπε...

οι ιχυθύς με ωροσκόπο τοξότη παντως ξεκίνησαν καλά :P
τα καρκινάκια?

Λου είπε...

και οι λιονταρινες με ωροσκοπο στον Σκορπιο καλα ξεκινησαν.....κατι μου λεει οτι και η συνεχεια θα ειναι αναλογη...
Καλησπερα Penthesila...

iLiAs είπε...

..δεν ξέρω τι λένε τ' άστρα, αλλά εύχομαι να γίνεις εσύ το αστέρι στη ζωή σου! :)

Laplace είπε...

Λου μου λιονταράκι με σκορπιο ε?
ΤΕΡΕΙΑΖΟΥΜΕ!που εχεις αφροδίτη,να δω πως θα σε εντυπωσιάσω? :P

Laplace είπε...

Penthesila τι ωροσκόπο εχεις?
Ολοι καλα ξενικήσαμε,ασχετως ζωδιου,με οποιον εχω μιλησει εχει περασει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τις γιορτες!

Λου μου λιονταρινα με σκορπιο ειναι πολυ δυσκολος συνδιασμος,πρεπει κατι να σκεφτω να σε εντυπωσιασω.. :P

Laplace είπε...

τωρα μουρθε..ειναι η αδελφη μου λιωνταρίνα με σκορπιο..

Penthesila είπε...

kalimera laplace,lou ,ilia.Eimai karkinaki me wroskopo karkinou,me ermh kai afrodith sto karkino,me selhnh stous ixtheis kai enas arh sto krio na swzei ligo th katastash giati milame gia polu kuklothumia eswstrefeia kai klama....mipws telika de eimai karkinos kai eimai .....emo???(les??)

Laplace είπε...

mallon eisai to pio eyaisthito blogger-girl..
HMARTON ti planhtes einai aytoi paidi mu???kala prepei na paizei poly klama etsi?

SELHNH STO PSARAKI?karkinos me karkino?afrodith ston karkino?
kala o arhs ston krio ti na prwtoswsei?mono gia kanan tsampouka sta dyskola einai..

Penthesila είπε...

ma sta poly dyskola leme twra....alla skepsou oti oloi me thewroun poly sklhrh gia na pethanw.....

Laplace είπε...

ti na pw,an mu ta mathan kala ta astrologika eisai opws eipame..
twra oi alloi thewroun oti theloun..

Penthesila είπε...

eimai eimai kai fainomai...asxeta an kapoioi de to vlepoun...kai kalytera ..oi eyaisthitoi prepei na kryvomaste pia, mas patane eukola.....

Laplace είπε...

h apla na baloume myalo k na epilegoume swsta atoma dipla mas..krinontas apo emena milw..

Penthesila είπε...

ksanapesto....alla epeidh kamia fora ek idiwn krinoumai ..nomizoume oti oloi einai san emas....kaiekei ginete to lathos...

Laplace είπε...

nai etsi akribws..ax ayto to psari pu exume mas kanei toso eykolopistous..

Penthesila είπε...

ti psari na nai arage?
xanos??

Laplace είπε...

xaxa mallon :P