31.3.08

Βρειτε τις Διαφορες










Ο Κρονιος Λοφος κατα την διαρκεια του χειμωνα που μολις μας αφησε (δε περνω και ορκο!) και φυσικα πριν την αναδασωση

και ο λοφος και η πλευρα προς την Ολυμπιακη Ακαδημια της Ολυμπιας (δυο τελευταιες φωτογραφιες ) μετα την αναδασωση
Τα σχολια δικα σας!

10 σχόλια:

Βάσκες είπε...

Καθάρισε πάλι το Ελληνικό κράτος.

Τι φωτογένεια είναι αυτή, τι κάλλος!

Να μας ζήσει.

Penthesila είπε...

**Βασκες ειδες ομορφια,ε?αναδασωση το λενε αυτο.Θυμαμαι οτι ειχαν ανακοινωσει οτι το Κρονιο θα φυτευτει με δεντρα καποιων μετρων θα ξαναγινει καταπρασινο.Αντι των δεντρων λιγες εβδομαδες(3 το πολυ) πριν την αφη περασαν ενα πλεγμα που ειχε και καποια σπορια που θα φυτρωσουν (θα!)
εγω λεω με τις φτωχες μου γνωσεις και τα ξανθα μου μαλλια, γρασιδι να ειχαν σπειρει, γκαζον καλε, απο τον Νοεμβρη θα ειχαν τουλαχιστον λιγη πρασιναδα...Στην προτελευταια φωτο αυτο το εντονο πρασινο δε ειναι πρασιναδα αλλα χρωματισμενη σκονη(λιπασμα το ειπαν) εγω τετοιο λιπασμα δε εχω ματαξαναδει..

Prince Of The City είπε...

Αίσχος...

x-man είπε...

Ρε μπας και σκέφτονται να δοθεί η τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας σε στρατηγικό επενδυτή χορηγό και θα πρέπει να απαξιωθεί και αυτή σαν την Ολυμπιακή; Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου τους λεβέντες.

Πάντως πέρα απο την πλάκα, είμαστε για κλάματα. Φανταστείτε να έπρεπε να δείξουν στην tv και πανοραμικά πλάνα από αέρος. Ελλάς το μεγαλείο σου.

Penthesila είπε...

**Γοτθ και λιγα λες...

**Χ μαν τα πλανα ηταν μελετημενα και ειχε και καρε σφηνες απο παλιες εποχες !κεντησε η Νετ.... στη κινα να δεις ποσο κεντησαν..και μετα λεμε οτι ο Χιτλερ δημιουργησε την τελετη αφης και την χρησιμοποιησε για προπαγανδα.Η Κινα δε κανει το ιδιο με τους αγωνες?

( δε ειμαι μαρτυριαρα αλλα να σαι τοσο κοντα και να μην πεις ενα γεια? οχι τιποτα αλλο ο γιος μου θελει να γνωρισει εναν σουπερ ηρωα!)

Pan είπε...

Καλησπέρα.

Σκέψου ότι μέχρι και η πρωθιέρεια τρόμαξε με αυτά που είδε.

Λου είπε...

Καλο μηνα Πενθεσιλια....τι να πω εγω?
Οι φωτογραφιες τα λενε ολα.....το μονο που θυμαμαι ειναι τα λογια του Ζαχοπουλου τον Αυγουστο οτι ο ιερος χωρος δεν επαθε τιποτα....!!!!!!!!!

Ra Ma είπε...

Χάλια μαύρα και καμένα!!!
Παίζει στη tv spotακι για χορηγία Λάτση. Βρε λες να πρασινίσει ή υπάρχει κάτι άλλο? Άκουσες τίποτα εκεί δίπλα?

Καλό μήνα!!!

iLiAs είπε...

..πρόλαβαν και συμμάζεψαν τα ρεζιλίκια μας..Ελλάς το μεγαλείο σου!

Καλο μήνα να έχεις :)

Penthesila είπε...

Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!
Σημερα κανονικα επρεπε να ναι η μερα της αληθειας απο ψεμα εχουμε καθε μερα ποια η διαφορα?

**Παν ειναι να μην τρομαξει?

** Λου και γω θυμαμαι αυτα τα λογια και αλλα πολλα ..

**Ραδιο το σιγουρο ειναι το ιδρυμα Λατση εφτιαξε εξ ολοκληρου το νεο δημαρχειο και με δικους του μηχανικους εμαθα γιατι ξερει,απ τα μερη ηταν,με ποιους εχει να κανει... Βλεπω μια πινακιδα μεγαλη με την χορηγια της Ευροτραπεζας λεει,αλλα τα δεντρα 4-5 μετρων που θα φυτευονταν δε βλεπω...εχω αστιγματισμο λες να φταιει αυτο? Στο μουσειο εκοψαν τις καμμενες λευκες καλυψαν τους κορμους με χωμα που ερχονταν σε σακκουλακια του κιλου παρακαλω και φυτεψαν λεβαντα ριγανη δεντρολιβανο.Σε καποια σημεια εχουν φυτευτει δενδρυλλια πευκου,κλαδακια σε απλα ελληνικα,δε γνωριζω το καλοκαιρι με 40 βαθμους τι θα επεζησει απο αυτα.Θα βγαλω φωτογραφιες λιαν συντομως ετσι για να δω ποσα χιλιαδες ευρω θα ξεραθουν το καλοκαιρι.....

**Ιλια απο σκηνοθεσια πηραμε οσκαρ παντως,πως τα φεραμε,πως τα καναμε ολα καταπρασινα ηταν στην τουβι