20.12.07

Όλη μέρα σκέφτομαι τη βέρα

Πριν λίγες μέρες , είχα ακριβώς την ιδία συζήτηση, για το τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες προκειμένου να τυλίξουν έναν άντρα και να η απάντηση ....
γελάστε με την καρδιά σας...
Πριν χρονιά ο παιδίατρος είχε πει πως όταν υπάρχει πολύ υσηχ;iα και τα παιδιά δε ακούγονται, πρέπει να ανησυχώ.

Τελικά το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες όσο πιο ντροπαλές και συνεσταλμένες τόσο πιο επικίνδυνες.

Το άκουσα με τα ίδια μου τ αυτιά, από γνωστό που παντρεύεται, ότι η μέλλουσα σύζυγος είναι τόσο καλή ντροπαλή και συνεσταλμένη .

Το μόνο που απάντησα ήταν, ότι του εύχομαι να παραμείνει έτσι και μετά το γάμο, και με κοίταζε σαστισμένος..




Γράφει ο/η zoi20 στο Yellas

Αγαπημένες μου φίλες, σήμερα θα σας βοηθήσω σε κάτι που ξέρω ότι αποτελεί όνειρο ζωής και μοναδικό σκοπό, για πολλές από σας. Για όλες δηλαδή, αλλά μερικές το κρύβουν πίσω από καριέρες και καλά: το πως θα τυλίξετε έναν άντρα και θα τον οδηγήσετε στα σκαλιά της εκκλησίας.


Καταρχήν αγαπημένες μου, δύο είναι οι λέξεις που πρέπει να χαρακτηρίζουν τη στάση μας: ψέμα κ υποκρισία. Βέβαια είναι κάτι που ήδη ξέρετε, αλλά σε αυτό το άρθρο θα σας μάθω πως να το κάνετε σωστά και κυρίως χωρίς να σας πάρει χαμπάρι ο εχθρός, ο άντρας εννοούμε. Φερθείτε ύπουλα και θα με θυμηθείτε.



Ξεκινώ από τα βασικά. Ότι και αν κάνατε στον πρότερο βίο σας, όσο ανέντιμος και να ήταν, που ήταν αλλιώς δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο, θα το κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο. Ακόμα και σε παρτούζες να συμμετείχατε, που λέει ο λόγος, εσείς θα πείτε το πολύ ότι πήγατε με δύο. Το προτιμότερο θα ήταν να αναφέρετε μόνο έναν, αλλά σε περίπτωση που έχετε ξεσκιστεί με το σύμπαν, κάντε το δύο, για να έχετε καβάτζα. Οποιοδήποτε άλλο νούμερο δεν θα το ακούσει καν, τα ψηφία θα μετατραπούν αυτόματα σε μία λεξούλα. Ναι, αυτή που είναι όλες οι γυναίκες, εκτός από τη μάνα του και δεν θα έπρεπε να είστε και εσείς! Μη κάνετε καμιά βλακεία και το παίξετε μετανοούσα. Η τελευταία που το έκανε με επιτυχία, ήταν η Μαγδαληνή και προσωπικά διατηρώ και εκεί τις αμφιβολίες μου.



Το δεύτερο σημείο που πρέπει να προσέξετε, είναι η ανεξαρτησία του. Για κάποιο περίεργο λόγο όλοι οι άντρες την έχουν σε μεγάλη υπόληψη και φοβούνται ότι θα τους την πάρετε, ούτε το Holly Grail να ήτανε. Εννοείται ότι αυτό θα κάνετε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το καταλάβει. Παίξτε το άνετες κ ανώτερες, επιτρέψτε του να πάει να δει μπάλα, να πάει για ποτό με τους ρέμπελους τους φίλους του και να σχολιάσει τα βυζιά της Μπελούτσι, χωρίς να του φέρετε το τηγάνι στο κεφάλι. Έτσι και αλλιώς στο γήπεδο δεν κυκλοφορούν γκόμενες απλά θα εκτονωθεί, άσε που άμα κερδίσει η ομάδα θα έχετε και σεις το πριμ σας, το βράδυ. Η Μπελούτσι δεν πρόκειται να του κάτσει ούτε στον ύπνο του και τους φίλους σιγά σιγά θα τους πασάρετε στις φιλενάδες σας, που θα τους κάνουν φλούφληδες, όπως εσείς τον δικό σας και θα βγαίνετε μόνο ζευγάρια. Εδώ βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να σκυλοβαρεθείτε, όμως αυτό είναι θέμα κάποιου άλλου άρθρου με θέμα ‘πως να μη μάθει ότι τον κερατώνετε’.



Κάτι άλλο που εκτιμούν οι άντρες, γιατί τόσο ξέρουν και αυτοί, είναι τα καθώς πρέπει κορίτσια. Δεν παντρεύονται γυναίκες που βρίζουν σα μπετατζήδες, ας πούμε. Γι αυτό, όσο και να σας τσατίσει ο βενζινάς ή η πορεία που σας κλείνει το δρόμο, ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε φράσεις που παραπέμπουν σε ερωτική πράξη, με τρόπο άκομψο, όπως ‘άντε π...κ εσύ κ ο γρύλος σου’ . Όταν δεν είναι μπροστά ο υποψήφιος βέβαια, μπορείτε να πείτε σε όλη την πορεία να πάει να απαυτωθεί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.



Στην κατηγορία ‘καθως πρέπει’ θα εντάξουμε και τη γνωριμία με τους συγγενείς. Κανόνας πρώτος, μην πάτε ντυμένη σαν στριπτιζέζ. Νισάφι πια, όλα τα γύρω προάστια έχουν δει το στρινγκ σας, δεν είναι ανάγκη να το δει και η μάνα του. Έπειτα σε καμία περίπτωση, δεν θα πιάσετε να αφηγείστε ιστορίες που αρχίζουν με φράσεις όπως ‘θυμάμαι μια φορά που είχα πιει τα άντερα μου’ ή ‘ο γιος σας είναι φοβερός, ειδικά στο πισωκολλητό φυσάει’. Βασικά καλό θα ήταν να μην ανοίξετε καμία συζήτηση, απλά να συμφωνείτε με ότι λένε. Έτσι και αλλιώς, το πιθανότερο είναι η μάνα του να μη σας αφήσει να σταυρώσετε κουβέντα.




Αφού το παίξαμε καλές λοιπόν, ερχόμαστε στο κυρίως πιάτο, το σεξ φίλες μου. Εκεί τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Δηλαδή πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στο καλό κορίτσι και την Μεσσαλίνα. Τα μαστίγια και τις χειροπέδες μην τα βγάλετε από την πρώτη μέρα. Θα καταστρέψετε ότι ψέμα είπατε μέχρι τώρα και θα καταλάβει τι απατεώνας είστε. Είπαμε άντρας είναι, όχι ηλίθιος, όσο και αν πια είστε πεπεισμένες ότι δεν διαφέρει πολύ το ένα από το άλλο. Οι κόκκινες δερμάτινες ζαρτιέρες και ο ασορτί δονητής, θα τον βάλουνε, όσο να ναι, σε υποψίες και άντε μετά να δικαιολογήσετε γιατί όλοι οι μερεμετάδες της γειτονιάς, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος κλπ.δεν σας παίρνουνε φράγκο.



Για πρώτη φορά, η ιεραποστολική στάση είναι ότι πρέπει, αλλά μην το παρακάνετε με τη σεμνότητα και σας περάσει για τη μούμια του Τουταγχαμών. Κάντε μια γκριμάτσα, μπήξτε μια φωνή πάθους, πείτε κ κανένα καλό λόγο, όχι πάντως ατάκα που διαβάσατε στο Κοσμοπόλιταν ή στο τσοντοπεριοδικό του αδερφού σας. Ένα ‘τι μου κάνεις Βαγγέλη μου’ είναι αρκετό κ περιεκτικό σε νόημα. Επίσης καλό θα ήταν να μην τα παραδώσετε όλα τα όπλα σας αμέσως. Τι δεν καταλάβατε? Πίπα πάνω στο μήνα και κώλο στο χρόνο! Ε, με αναγκάσατε!



Τέλος αγαπημένες μου, είναι γενικά καλό στην αρχή να πάμε με τα νερά του και να συμφωνούμε σχεδόν σε ότι λέει, όσο σαχλαμάρα και αν είναι. Ακόμη και Νέα Δημοκρατία να ψηφίζει, που λέει ο λόγος και δεν σας το εύχομαι, εμείς θα ταυτιστούμε μαζί του με φράσεις όπως ‘ο Κωστάκης είναι το μέλλον αυτού του τόπου’ και ‘τα ομόλογα δεν ήταν σκάνδαλο, αλλά απλά ένα μπέρδεμα, που η κυβέρνηση χειρίστηκε με επιτυχία’. Στην περίπτωση που είστε τίποτα αριστεροκουμμούνι, αφενώς ντροπή σας ρεμάλι της κοινωνίας, αφετέρου καταπιέστε το! Τι θα πει προδοσία στις ιδέες σας? Μην ακούω χαζά. Προτιμάτε τη βέρα ή να τρέχετε με το ταγάρι και τη ντουντούκα για το Αρ, 16 στα σαράντα? Σας έπεισα νομίζω.



Φίλες μου αν ακολουθήσατε όλα τα βήματα που σας έδωσα, προφανώς ετοιμάζεστε για την εκκλησία. Συγχαρητήρια, φτάσατε στο τέρμα των προσπαθειών σας. Από την επόμενη κιόλας μέρα, μπορείτε να βγάλετε τον πραγματικό σας εαυτό πια. Πράγμα που μάλλον επιβάλλεται, πρώτο γιατί θα σκάσετε και θα καταλήξετε σε κανένα ψυχιατρείο αν δε το κάνετε σύντομα και δεύτερο γιατί του αξίζει, αφού έχαψε τέτοια παραμύθια.

Καλή επιτυχία


9 σχόλια:

Laplace είπε...

χαχα ειναι απιστευτο!θα το ξαναδιαβασω να σχολιασω αναλυτικα!

Laplace είπε...

καλα δεν γινονται αυτα!!!εσυ τους οδηγεις στην ευτυχια!! :P

Prince Of The City είπε...

Πολύ καλό αρθρο, να ναι καλά ο laplace που εκανε ενα bookmark γιατι δε θα το χα δει και δε θα ειχα γελασει τοσο πολυ με τη ψυχη μου!!!

Λου είπε...

να 'σαι καλά Penthesilia μου....όντως είναι ωραίο....και είναι ωραίο να γελάμε...

Penthesila είπε...

alimono apo autous pou thn patane....emeis kala gelame... kai ws gunaika gelaw perissotero giati kserw kai kati parapanw...loipon akouste laplace78 kai gothangel ena vradu kanontas volta sta thleoptika kanalia epesa panw se mia tainia ,xazotainia na pw kalutera alla kollhsa agria de katalava apo thn arxh to logo,to story htan mia parea antrwn amerikh meria(pou allou na tan) pou kanontas to bachellor party tou enos filou pou pantreuotan apofasisan na kanoun ena tameio pou oloi oi anupantroi tha vazoun lefta kai o teleutaios ths pareas pou tha emena ektos gamou tha ta epairne.sthn synexeia edeikse oti liga xronia meta eixan meinei duo mono kai o enas eixe mpleksei asxhma me th mafia ,an de tousedeine ta lefta pou xrwstouse tha ton etrwgan laxano. na loipon ti skefthke na kanei oti mporouse gia na pantrepsei ton allon,ton deutero,wste na emene autos teleutaios. Ekatse kai vrhke mia kopela pou o filos tou ta xe polu kairo sto kollegio gia nak anei to kone alla distixws arxise na thn erwteuetai kai malista anhsuxhtika... skeftike oti auto de eprepe na ginei kai gia na ksekollhsei apo th flashia pou efage eipe na paei me th prwth gunaika pou tha evlepe mprosta tou. htan mesa sthn vivliothiki ths polhs kai h prwth pou eide htan mia kopelitsa,h vivliothikarios,ntymenh sa theousa polu ntropalh kai sunestalmenh...Na loipon o eukolos stoxos... ths thn epese,thn perimene na sxolasei,thn sunodeue me ta podia ws to spiti ths,ena kouklistiko spitaki me aulh me nanous kai manitaria ,sa to spiti ths xionaths, kai authton kalese mesa gia tsai...dexthke, fusika, mesa htan kai h giagia ths kopelitsas, epleke an thumamai kala, h giagia tou paramuthiou na sas dwsw eikona.Perasan sto dwmatio ths opou htan gemato apo loutrina kouklakia ,pantou ma pantou autos pige na thn fulisei kai ksafnou me mia kinhsh ,mia lavh h kopelitsa ton reixnei sto krevvati duo kouklakia htan xeiropedes, o fwtismos allazei me to pathmaenos koumpiou katevainei enas toixos me dekades mastigia h kopelitsa skizei ta rouxa kai emfanizetai me kokkina dermatina (perimenete de teleiwse akoma) autos exei meeinei kagkelo ths leei ti paei na kanei kai pws h giagia tha tous akousoun alla... anoigei, prin kala kala teleiwsei th frash tou,h porta kai skaei h giagia me maura dermatina kai mastigio ..xaxaxaa! to ksilo pou efage to fantazomaste oloi h epomenh skhnh ton deixnei na vgainei prwi prwi apo to spiti kai htan katamauros!!! ekeino to vradu prepei na kseshkwsa th polu katoikia me ta gelia mou.... kai sigoura auth h tainia einai allh mia marturia oti ta sigana potamia na fovasai....

Penthesila είπε...

kalispera λου elpizw na diavaseis kai esu to sxolio edw na gelasei perissotero..

Laplace είπε...

Penthesila thn exw dei thn tainia.poly gelio

Penthesila είπε...

einai pao autes pou els ante mwre vlakeia kai alalzeis kanali ti me karathse kathilomenh sthn arxh de katalava alla sigoura me apozhmiwse...

Laplace είπε...

nai nai les amerikania,alla pernaei xalara h wra,den thimamai omws pws legetai.